Tulaga o lo'o iai nei a Saina U'ulima Robotic Arms

Ua oo i le taimi moSaina ueloe taia.

E tusa ai ma faʻamaumauga e leʻi atoatoa, e tusa ma le afa o robots alamanuia o loʻo tautua i Saina o loʻo faʻaaogaina i le fanua o gaosiga o taavale, ma i totonu o nei robots alamanuia, e sili atu ma le afa o robots uelo.I le taimi nei, e mafai ona oʻo atu i le 50% le uʻamea robots i fale gaosi oloa a le lalolagi.I le avea ai o se tasi o faʻataʻitaʻiga autu o le faʻaogaina o robots alamanuia, i le 2022, na oʻo i le 626. [] 3.5 piliona le maketi o le maketi o le uʻamea a le lalolagi, ma o le maketi o le robot uelo a Saina e 39. [] 66% o le lalolagi.O loʻo faʻamoemoeina i le 23-27 tausaga, o le a faʻavavevave le faʻatupulaia o le maketi o le uʻamea i le lalolagi i le 9%, ma o le aofaʻiga atoa o maketi o le uʻamea o le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le 107.8 piliona.RMBi le 2027. O se manaoga tele o maketi, o le faia o le uelo ua avea ma nofoaga tauva i le fanua o robotics.

robot P tulaga

Alamanuia "tailor", sefulu tausaga o le poto masani o le uelofitafita tuai

O le ueloina robot o se vaega taua o robots fale gaosi oloa.

I le avea ai o se "fesoasoani" fale gaosi oloa, o le ueloina o se auala taua tele i le gaosiga o pisinisi.

Ona o le i ai o le asu uelo, moli arc, u'amea splash, uelo galuega siosiomaga e matua leaga lava, o le lelei o le uelo ei ai se aafiaga taua i le tulaga lelei o oloa.

E faigofie ona gaosia e le au gaosi mea faʻafefete faʻafefe pe a faʻapipiʻiina, ma faʻapea ona aʻafia ai le mautu o nofoaga uelo 'tulaga lelei, tagata faigaluegao ai e faiagaluega uelo mo se taimi umi, wma'i e mafua ai foi se aafiaga patino i le soifua maloloina, e tau atu i le fale faigaluega uelo e faigata ona faafaigaluegaina tagata.

O le mea lea, o loʻo faʻamalosia malosi e le fale gaosi oloa le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi nai lo le faʻaogaina o tusilima.

I le avea ai o le faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa, faʻapipiʻi faʻapipiʻi pisinisi tetele ma le faʻaogaina o tupe faavae i le va o le faʻateleina o le tele o taimi, atinaʻe uʻamea sili ona lelei i le fale ma fafo e sili atu le gauai atu i le auʻiliʻiliga o maketi tau pisinisi, aemaise lava mo le maketi o loʻo i ai nei ma le manaoga o tagata faʻatau i le loloto. suʻesuʻe, ina ia mafai ona nofoia le maketi i luma atu, o le faʻaogaina muamua.

Ona o lenei mea, o le tele o faʻailoga sili ona lelei i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻavavevave ona tulaʻi mai, faasolosolo malie ona avea ma taʻitaʻi i le alamanuia.

I le avea ai o se kamupani gaosiga faʻapitoa i le mamanu ma le atinaʻeina o robots alamanuia, Wuxi JIHOYEN Industrial Robot, faʻavae i luga o le tekonolosi autu o aia tatau faʻapitoa tau le atamai, vave tuʻuina atu i tagata faʻatau ni fofo faʻapitoa mo robots alamanuia.

 


Taimi meli: Iuni-06-2023